logo_white

Alegeți cum doriți să susțineți NewsMaker

PayPal

Plată unică/lunară, suma medie - 10€

Cardul Bancar Online

Plată unică, suma medie - 100 lei

Patreon

Plata lunară, suma medie este de 7€, cea mai populară plată este de 5€

Transfer bancar

Plată unică, suma medie - 150 lei

Instrucțiuni de utilizare

Pentru a ne susține prin intermediul sistemului Ecommerce cu ajutorul cardului bancar, aveți nevoie de:

1) Să accesați site-ul nostru https://love.newsmaker.md/ și butonul card bancar „Cardul Bancar Online”

2) Va apărea un câmp unde puteți introduce suma pe care sunteți gata să o donați.

3) Introduceți datele personale

4) Citiți Regulile și Condițiile și cu Politica de Confidențialitate. Apoi, apăsați butonul pentru a vă confirma acordul.
5) Introduceți datele cardului bancar pe pagina protejată a băncii maib

6) Dacă vreți, după efectuarea plății ne puteți scrie pe adresa: [email protected] pentru a beneficia de o mică atenție din partea redacției, în semn de recunoștință.

Ca să ne susțineţi pe Patreon, nu trebuie decât să:
1) Accesaţi linkul e pe pagina Patreon – https://www.patreon.com/newsmaker sau
Accesaţi linkul – https://love.newsmaker.md/ și faceți clic pe butonul Patreon
2) Apăsaţi butonul „Intră' care se află în parte dreaptă, sus, a paginii.
3) Înregistraţi-vă, apăsând butonul „Inregistrare. Dacă sunteţi deja înregistrat, accesaţi account-ul personal.

3.1) Accesaţi Patreon
Important! Verificaţi neapărat dacă ați indicat corect adresa de email, intrucât account-ul dvs va fi conectat cu aceasta.
Dupa ce ați accesat account-ul, veți fi direcționați inapoi câtre pagina NewsMaker.
4) Alegeţi nivelul susţinerii pe care sunteţ dispus sa ne-o acordați, după ce aţi studiat în prealabil bonusurile de care puteți beneficia.

5) Alegeţi metoda de achitare: card bancar sau PayPal Introduceţi datele bancare sau accesaţi account-ul PayPal. Puteţi selecta valuta - în dreapta, la Currency sau în partea de jos a paginii.

Suma pentru care ați optat va fi retrasă lunar, pe data pe care ați făcut prima plată. Puteţi renunța in orice moment la plată, accesand account-ul și anulând abonamentul.

Ca să ne susțineți prin sistemul PayPal, aveți nevoie de:
1) Accesați site-ul nostru – https://love.newsmaker.md/ și apăsați pe sigla PayPal
2) Veți fi redirecționați spre site-ul PayPal, unde va trebui să indicați cum vreți să susțineți redacția: plată unică (one-time), lunară (monthly) sau anuală (yearly).

3) Alegeți suma pe care sunteți gata să o donați. Pentru asta va trebui să apăsați pe «€0» și să alegeți suma.

La dorință, puteți bifa opțiunea «Add €_ EUR to help cover the fees», pentru a acoperi cheltuielile redacției la achitarea comisionului PayPal.
4) Selectați modalitatea prin care vreți să ne susțineți: achitare cu ajutorul PayPal (donate with PayPal) sau cu ajutorul cardului bancar (donate with credit or debit card).
5.1) Dacă ați optat pentru achitare cu ajutorul PayPal, va trebui să accesați accountul, să introduceți adresa de email și numărul de telefon sau să creați unul (create account).

Dacă vă înregistrați, va trebui să introduceți datele personale. Dacă sunteți deja înregistrat, pur și simplu confirmați achitarea.
5.2) Dacă ați optat pentru achitarea cu ajutorul cardului bancar, va trebui să introduceți datele personale și să confirmați plata.

6) Dacă vreți, după efectuarea plății ne puteți scrie pe adresa: [email protected] pentru a beneficia de o mică atenție din partea redacției, în semn de recunoștință.

NewsMaker este o publicație care își construiește reputația de nouă ani. Pentru noi nu sunt cuvinte goale. De mai mult de 9 ani demonstrăm cu succes că în Moldova se poate face jurnalism onest, pot fi făcute știri în care să ai încredere. Zilnic depunem eforturi pentru ca alături de voi să devină un pic mai limpede ce se întâmplă în lume și cum ne sunt influențate viețile.
Mai avem încă foarte multe idei interesante, pe care ne dorim să le implementăm. Din păcate, nu întotdeauna le putem acoperi din granturile la care aplicăm și care constituie principala sursă de finanțare a redacției noastre în acest moment. Deseori avem nevoie de surse suplimentare pentru a ne transpune în realitate ideile. De asemenea, ne-am dori foarte mult să fim mai încrezători în ziua de mâine. Că, indiferent de circumstanțe, vom putea continua să ne facem munca. Pentru asta, avem nevoie de susținerea voastră financiară.
Susține NewsMaker! Susține jurnalismul obiectiv și calitativ din Moldova.
NewsMaker este recunoscător tuturor celor care ne sprijină. De aceea, vrem să vă oferim un mic cadou. Pentru a beneficia de acesta, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected].

Adresa fizica: str. Columna 133,Chisinau, MD2004
Adresa juridica mun. Chişinău, sec. Botanica, str. Grădina Botanică, 14/3, ap.(of.) 307

Tel: +373 (22) 811088
Email: [email protected]